Tuesday, May 12, 2015

she is Brutal

Her name is Majdiah Ilyani. A very talkative person. I think she has more than one mouth. She speaks 3 words per second. HAHA. Dia memang WIN kalau bercerita. Cara penyampaiam biasa je cuma dia mampu buat orang faham sefaham fahamnya. Woaw, pertama kali rasa budak ni amazing. Usually rasa hambar. Haha I'm sorry yanie :D

She is VERY VERY clumsy! A very very clumsiest person in this world. Dia cakap apa yang dia nak cakap. Dia lepaskan apa yang dia nak lepas. Dia buat sukahati bapak dia. Dia ni a bit kasar, bagi sesiapa yang lembut2 lemah2 tu memang tak boleh deal dengan dia ni. She is brutal in silent. 

Kalau semua kawan stock baik and very polite with you, bosan jugak betul tak? Jadi apa salah nya ada kawan yang kasar2, tak cover, so tak delah rasa awkward and tak payah malu2 segan2, betul tak? haa, macam yanie ni lah. Dulu sebelum kenal pergh, lalu sebelah, senyum, nampak muka ayu manis macam kayu manis. Pijak semut pun tak mati lah kata orang. Tapi bila dah kenal, pergh kalah. Bukan semut je, kalau dia ni pijak gajah pun idk gajah tu boleh survive atau tak. Kalau hidup, 50%-50% jela i rasa. Haha over tak i yanie? Jangan jawab!

Here i want to mention that I am glad for knowing you. Every single day we've been thru, i'm realized that you are is actually a good person, with good attitude BUT with a bad habit! Don't bite your nails! Please.. Pity them. What u can do is... let them growth normally and then cut them using NAILCLIPPER, not by your Rabbit teeth!!! Im sorry my dear. I am too afraid to say this f2f. This is my other method to say-out-loud. And you!! Please RESPECT (while azan) my way. okay? okay... 

Kenapa tetiba aku buat ni? rasa tetiba pulak nak appreciate kau. haha prinsip kita mmg tak boleh nak puji2, sebab masing2 akan puji diri sendiri sampai orang tu rasa annoying. Prinsip kita lagi, kalau nak appreciate ni cakap macam sindir2 (macam saya buat ni). Prinsip kita lagi, kalau nak cakap tu, tak kena kalau nak cakap lembut2. Memang tak masuk. Nak cakap kena cakap kuat2, intonasi macam nak marah, rasa bebal, rasa anoyying padahal tak pun. But sometimes ada sebab dia ni clumsy gilerghhh! Percayalah. Okay that's all. Actually rasa rindu nak bagi kau marah eventhough selalu bergaduh dalam wa but for me it's not enough.

'Do i care' see! She never cared about me!
I said, I've got something to tell her but i've forgot! Then she scold me!
Tu memang dia mood berubah2 haha. 
Ni saje cari pasal
This is the person that i've told u guys. She is..... urgh idkwts.  
Zoom in. Focus. Spot the pimples.
Haha, tak dapat lah budak ni nak ada pimples. PUI! See yanie! aku puji kau taw even its not true.